25.5.2018
Tietosuojaseloste päivitetty
Opiskelu, liittokampus ja tietosuoja
Jokaisella on oikeus tietosuojaan. Lyhykäisesti kerrottuna tietojasi emme luovuta eteenpäin yhtään mihinkään ja voit itse koska tahansa niitä tarkistaa, muuttaa tai poistaa. Opiskelijoita ei myöskään profiloida mitenkään, ainoastaan kurssien opettajat saattavat patistella ahkeruuteen. Tietojasi ei myöskään käytetä suoramarkkinointiin. Lisää tietoa tästä tietosuojaselosteesta.
 
15.1.2015
Liittokampus avattu!
Mikä Liittokampus on?
Liittokampus.fi on JHL:n, PAMin, TSL:n ja SAK:n tuottama koulutusportaali verkko-opiskelua varten. Liittokampus.fi -portaalin kautta pääset kirjautumaan oman liittosi oppimisympäristöön. Verkossa voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Vaikka verkko-opiskelu onkin itsenäistä, se ei ole silti yksinäistä. Tule mukaan oppimaan ja tutustumaan muihin oman alasi osaajiin!
15.1.2015
Miten kurssille?
Tällä hetkellä Liittokampuksen tarjonnassa on JHL:n, PAMin ja TSL:n koulutuksia.
Etsi itsellesi sopivia verkkokursseja oman liittosi koulutussivuilta:
JHL:n verkkokurssit
PAMin verkkokurssit
TSL:n verkkokurssit


15.1.2015
Millaista on opiskelu verkossa?
Verkko-opiskelun taitoja voi oppia.
Verkko-opiskelu voi olla hyvin antoisaa, mutta varsinkin vasta-alkajasta se saattaa tuntua haasteelliselta. On helpottavaa tietää, että myös verkko-opiskelun taitoja voi oppia. Verkossa opiskeluun voi perehtyä mm. Työelämän verkko-opiston Opi verkossa -materiaalin avulla.
Lue lisää...